ΝΙΚΚΕΙ Opening Party | Kolonaki

To κορυφαίο Peruvian Restaurant-Bar τηςπόλης  εγκαινιάζει τη season σε νέο χώρο μ’ ένα μεγάλο OpeningParty  την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου  με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

 

Ο Γιάννης Μωράκης, o Γιώργος Μελισσάρης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου πετυχαίνοντας στο έπακρο το στοίχημα στον πανέμορφο κήπο του Λυκαβητού, μεταφέρουν το χειμερινό περουβιανό εστιατόριο στο ισόγειο του St.GeorgeLycabettus Ηotel. Πρόκειται για μία ‘υποβρύχια’ αίσθηση εστίασης σε designconcept του Γιώργου Παντελούκα (GJP Design & Construction), ένα project με μεγάλες απαιτήσεις, λειτουργικές και αισθητικές, που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του και φέτος. Εντυπωσιακά βράχια καλύπτουν εξ’ολοκλήρου τους εσωτερικούς τοίχους, εξαπλώνονται στα ταβάνια και ανά σημεία οι βραχώδεις επιφάνειες διαμορφώνουν τα χτιστά μπαρ και τους καναπέδες. Τα υπόλοιπα σημεία καλύπτονται με αμμώδη υλικά, αποτυπώματα κοραλιών και κοχυλιών αλλά και αληθινά ενυδρεία με πλάσματα του βυθού!

Όταν ο μαγικός κόσμος του βυθού συνδυάζεται με τις εκρηκτικές μοναδικές γεύσεις της περουβιανής κουζίνας τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό.

Το φετινό μενού επιμελείται ο έμπειρος Σπύρος Μαυροειδής συνεχίζοντας να εκπλήσσει ευχάριστα του λάτρεις της εν λόγω κουζίνας. Στο κομμάτι του μπαρ ο Σπύρος Κερκύρας έχει αναλάβει και πάλι να μας απογειώσει ευχάριστα με την πολυβραβευμένη bar-manager Μαρία Ταλαιπώρου.

 

Dinner & Table Bottle Service & Reservations Highly Recommended:

2107239366 (Limited Availability)

 

Ξανθίππου 10 και Δεινοκράτους | Κολωνάκι

www.nikkeirestobar.com